Vážení občané,

v pátek 5. listopadu zahájíme provoz mobilního kluziště na náměstí T. G. Masaryka a tím také odstartujeme program letošní Prostějovské zimy. Ledová plocha bude v provozu až do 9. ledna příštího roku. Kromě samotného bruslení pro veřejnost připravujeme řadu speciálních akcí, k nimž patří například disko na ledě, florbal na ledě a curling.

Součástí Prostějovské zimy bude také oblíbené rozsvícení vánočního stromu, tentokrát s Václavem Noidem Bártou, které je naplánováno na 26. listopadu. Tradiční Vánoční jarmark bude probíhat od 24. listopadu do 23. prosince a Silvestrovský ohňostroj začne poslední den v roce ve 20 hodin.

V programu Prostějovské zimy je řada dalších zajímavých akcí pro děti i dospělé. Jejich seznam najdete například v tomto vydání Prostějovských radničních listů a v kompletní aktualizované podobě pak na webu města. Těším se, že se s řadou vás na některé z akcí opětovně osobně setkám.

Přeji nám všem, ať příští týdny a měsíce zvládneme a můžeme se v centru Prostějova scházet při příležitosti kulturních vystoupení, ale také nad dobrým jídlem nebo u chutného punče. Letošní rok byl opět velmi náročný a my si zasloužíme prožít letošní svátky bez výraznějších omezení. Všem organizátorům, kteří se na přípravě Prostějovské zimy podílejí, moc děkuji za jejich úsilí.

Mgr. František Jura
primátor statutárního města Prostějova

psáno pro listopadové vydání Prostějovských radničních listů

Share This